Benvinguts al meu Blog, al nostre Blog.


Aquets espai preten ser un lloc on deixar opinió, tant la meva com la vostra, un lloc per compatir idees, pàgines, neguits o sentiments; on poder denunciar injusticies, publicar entrevistes, deixar notes...


Moltes gracies per esser aquí, compartir aquest espai i deixar rastre del teu pas.

dijous, 27 de maig del 2010

Jordi Pujol a Palamós


Ahir al vespre, convidats per CIU, la sala d’actes de la biblioteca municipal de Palamós es va omplir d'amics, militants, vilatans i veïn per escoltar Jordi Pujol. L’expresident de la Generalitat va venir a presentar el segon volum de les seves memòries. El President de CIU i expresident de la Generalitat va repassar fets i anècdotes de la seva vida, recollides en aquests dos llibres.

Vaig poder comprovar personalment la gran personalitat d'un home que inspira confiança, experiencia, sabiduria i transmet grans conviccions i valors.
La presència del President només podia ser comparable a la de la seva dona, una dona especial, a qui no li passava gens per alt, còmplice del seu marit, fent honor a la dita "Rere un gran home sempre trobem una gran dona" .
Finalment la jornada va finalitzar no sense que abans l'honorable Sr Pujol dediqués unes línies a tots aquells que ho desitgessin.



1 comentari: