Benvinguts al meu Blog, al nostre Blog.


Aquets espai preten ser un lloc on deixar opinió, tant la meva com la vostra, un lloc per compatir idees, pàgines, neguits o sentiments; on poder denunciar injusticies, publicar entrevistes, deixar notes...


Moltes gracies per esser aquí, compartir aquest espai i deixar rastre del teu pas.

dimarts, 21 de juny del 2011

Aqui teniu el posicionament de la sectorial IDC del nostre partit en relació a la Llei d'Igualtat de tracte i no Discriminació promoguda al Congres dels diputats de l' Estat Espanyol

Des de la nostra Sectorial creiem que la Llei per a la Igualtat de Tracte i la no Discriminació no és realment necessària, tenint en compte que existeixen moltes altres lleis sectorials que recullen els objectius pretesos i molta jurisprudència en relació als temes objecte de la llei.
 
En la nostra opinió, el que cal és realment fer un seguiment acurat sobre el compliment de les lleis ja aprovades, més que no pas legislar de manera continuada. A més, tenint en compte la data en què poden tenir lloc les properes eleccions generals, aquesta nova llei pot ser interpretada com la voluntat d'acompliment del programa electoral promès per part del partit al govern o, en altre cas, pot esdevenir paper mullat si hi ha canvi de govern.
 
Igualment, el nostre posicionament és que, davant qualsevol repte, resulta molt més efectiu motivar que penalitzar. Per tant, creiem que és millor premiar les iniciatives en la línia del contingut de la llei.
 
Un altre punt important rau en què els nostres objectius són l'aprimament de l'Administració i aquesta Llei pretén crear noves estructures, amb el consegüent engreixament de l'Administració Pública.
 
Per altra banda, quin és l'informe econòmic que acompanya aquest projecte? O és només un brindis al sol?
 
En definitiva, creiem que es tracta d'una més de les moltes lleis-aparador que ha impulsat el partit del govern."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada