Benvinguts al meu Blog, al nostre Blog.


Aquets espai preten ser un lloc on deixar opinió, tant la meva com la vostra, un lloc per compatir idees, pàgines, neguits o sentiments; on poder denunciar injusticies, publicar entrevistes, deixar notes...


Moltes gracies per esser aquí, compartir aquest espai i deixar rastre del teu pas.

dimarts, 7 de juny del 2011

TREBALLEM DES DE JA!! SECTORIAL D'IGUALTATS I DRETS CIVILS

Comencem una nova etapa. Arriva l'hora d'avançar i això vol dir que no podem estar parats i cal treballar dur, des de ja!! Ara a les Comarque Gironines podem posar el nostre gra de sorra i treballar per l'igualtat en un projecte que encara i que fa anys que funciona podem fer que arrivi a tothom... Et convido aunirte, et convido a parlar clar, et convido a formar part o simplement a dir la teva. Si creus que la teva veu ha de ser sentida, si creus que vols formar part de l'equip, si penses que podem ajudarte o simplement  vols saber com treballem  no dubtis en dir-m'ho.
La nostre idea es que la igualtat d’oportunitats no és únicament una qüestió entre homes i dones sinó que a Convergència l’entenem d’una manera transversal. En aquest sentit, Convergència seguirà treballant des de totes les seves estructures per garantir la participació d’aquelles persones i col·lectius que es troben en risc d’exclusió o que per la seva especificitat topen amb dificultats a l’hora de desenvolupar-se plenament com a persones.
Algunes de les qüestions que considerem prioritàries:
1.Treballarem per tal que la nostra societat doni les mateixes oportunitats a totes les persones, independentment del gènere, l’orientació sexual, les creences religioses, la raça o les discapacitats físiques, entre d’altres.
2.Fomentarem l’educació com a mitjà per eradicar les situacions de desigualtat que actualment conviuen a la nostra societat amb normalitat.
3.Treballarem per combatre la violència de gènere i la violència per motiu de discriminació en general i donarem suport a les víctimes per a la seva inclusió social i laboral .

Noèlia Martínez
Secretariat permanet del Sectorial d'Igualtats i Drets Civils
n.martinez.sa1@cdc.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada